Anasayfa > Ürünler > SPESİFİK GÜBRELER > MICRONIZER
Fotosentez Artırıcı Hızlı Yeşilendirme
GARANTİ EDİLEN İÇERİKLER | w/w |
---|---|
Toplam Azot (N) | % 10 |
Nitrat Azotu (NO3-N) | %1,5 |
Amonyak Azotu (NH4-N) | %1,0 |
Üre Azotu (NH2-N) | %7,5 |
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | %5 |
Suda Çözünür PotsyumOksit (K2O) | %5 |
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO) | %3,5 |
Suda Çözünür Bor (B) | %0,1 |
Suda Çözünür Demir (Fe) | %3 |
Suda Çözünür Mangan (Mn) | %4 |
Suda Çözünür Çinko (Zn) | %6 |
Yüksek besin içerikleri ile bitkinizin vejetatif gelişme ve meyve büyütme dönemlerine ek destek olarak uygulayabileceğiniz bir yaprak gübresidir. Micronizer, uygulandığı andan itibaren bitkinize stomalarından hızlı bir şekilde geçiş sağlayarak, bitkinizin gelişmesine destek olmaktadır. Aynı zamanda içeriğindeki yüksek miktarda bulunan Demir (Fe), Mangan (Mn), Çinko (Zn) ve Bor (B) sayesinde bitkinin gelişim süreci boyunca ihtiyacı olan mikro elementlerin karşılanmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda bitkiler için mutlak gerekli olan fotosentezde klorofil molekülünün merkez atomu olarak görev yapan, ATP ve enerji metabolizmasında görev alan, baklagillerde nadül oluşumunda azot fiksasyonuna yardımcı olan magnezyumu da bünyesinde bulunduran bir NPK gübresidir.
ÜRÜN | YAPRAKTAN lt/100 lt su | KULLANIM |
---|---|---|
SERA BİTKİLERİ | 100-200 gr/ 100 lt su | Vejetatif gelişme süreci boyunca ve Meyve büyütme dönemlerinde uygulanması tavsiye edilir. |
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ | 150-200 gr/ 100 lt su | Vejetatif gelişme süreci boyunca ve Meyve büyütme dönemlerinde uygulanması tavsiye edilir. |
TAHILLAR | 100-200 gr/ 100 lt su | Kardeşlenme ve Sapa kalkma Dönemlerinde |
AÇIK TARLA SEBZELERİ | 100-200 gr/ 100 lt su | Vejetatif gelişme süreci boyunca ve Meyve büyütme dönemlerinde uygulanması tavsiye edilir. |
SERT VE YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER | 200-300 gr/ 100 lt su | Vejetatif gelişme süreci boyunca ve Meyve büyütme dönemlerinde uygulanması tavsiye edilir. |
ÇİLEK | 150-200 gr/ 100 lt su | Vejetatif gelişme süreci boyunca ve Meyve büyütme dönemlerinde uygulanması tavsiye edilir. |
BAĞ | 150-200 gr/ 100 lt su | Vejetatif gelişme süreci boyunca ve Meyve büyütme dönemlerinde uygulanması tavsiye edilir. |
NARENCİYE-ZEYTİN | 200-300 gr/ 100 lt su | Vejetatif gelişme süreci boyunca ve Meyve büyütme dönemlerinde uygulanması tavsiye edilir. |
YER FISTIĞI | 200-250 gr/ 100 lt su | Vejetatif gelişme süreci boyunca ve Meyve büyütme dönemlerinde uygulanması tavsiye edilir. |
ANTEP FISTIĞI | 200-250 gr/ 100 lt su | Vejetatif gelişme süreci boyunca ve Meyve büyütme dönemlerinde uygulanması tavsiye edilir. |
KAVUN- KARPUZ | 100-200 gr/ 100 lt su | Vejetatif gelişme süreci boyunca ve Meyve büyütme dönemlerinde uygulanması tavsiye edilir. |
SÜS BİTKİLERİ | 150-250 gr/ 100 lt su | Vejetatif gelişme süreci boyunca ve Meyve büyütme dönemlerinde uygulanması tavsiye edilir. |